IP Duursma wenst u fijne feestdagen en een gezond nieuwjaar!

Centrale informatie

support phone email

31 (0)55 538 47 47

IP Duursma wenst u fijne feestdagen en een gezond nieuwjaar!

15 December 2020

IP Duursma staat voor u klaar!

Wij danken u voor het vertrouwen en de plezierige samenwerking in dit bewogen jaar. Een jaar waarin COVID-19 voor een groot deel ons leven heeft bepaald. Ondanks de beperkingen die dit met zich meebracht hebben wij ons uiterste best gedaan om u te ondersteunen op de manier zoals u van ons gewend bent.
Ook in 2021 staan wij weer op de vertrouwde manier voor u klaar. U kunt ons via de telefoon, email of WhatsApp bereiken. Dit geldt voor zowel de verkoopbinnendienst als -buitendienst.
Onze chauffeurs bezorgen nog steeds uw bestellingen volgens de dagelijkse routes. Uiteraard kunt u uw bestelling ook afhalen bij onze vestigingen, maar wij vragen u vriendelijk om uw order vooraf door te geven.

Tot slot wensen wij u goede feestdagen en een gezond 2021!

 

 

Openingstijden rondom de feestdagen

Zoals gebruikelijk kunt u ons rondom de feestdagen gewoon bereiken. Donderdag 24 december en oudejaarsdag zijn wij tot 15:00 uur geopend. Vrijdag 25 december en vrijdag 1 januari zijn de deuren van alle vestigingen gesloten. Op alle andere werkdagen zijn de vestigingen op de gebruikelijke tijden geopend.