Watt Drive WG20 - een nieuwe generatie motorreductoren

Centrale informatie

support phone email

31 (0)55 538 47 47

Watt Drive WG20 - een nieuwe generatie motorreductoren

16 June 2020

Uitbreiding productreeks tot 20.000 Nm

 

Het programma WG20 industriële elektromechanisch aandrijvingen van Watt Drive is uitgebreid en volop beschikbaar. Watt Drive maakt onderdeel uit van de WEG Group en de WG20 is de eerste serie motorreductoren die volledig door WEG is ontwikkeld. De tandwiel,- opsteek- en kegeltandwiel aandrijvingen zijn leverbaar tot 20.000 Nm. Dankzij de standaard inbouwmaten zijn ze geschikt voor wereldwijde toepassingen.


Enkele kenmerken:

  • 115 tot 460 Volt +/- 10%, 50 en 60Hz.
  • Voorzien van PTC en PTO.
  • Alle keurmerken, zoals CE, UL, SCA , EAC zijn aanwezig.
  • Voorzien van WIRE isolatie tbv frequentieregelaar aansturing.
  • Tropolized wikkeling 98% LVH.
  • Efficiency IE3 standaard.

 

 

Uitwisselbaar

De zeer robuuste gietijzeren aandrijvingen zijn geschikt voor een breed scala aan toepassingen. De montageafmetingen komen overeen met de gangbare aandrijvingen, wat directe uitwisseling mogelijk maakt. Dit betekent dat WG20 motorreductoren niet alleen geschikt zijn voor gebruik in nieuwe toepassingen, maar ook eenvoudig kunnen worden geïntegreerd in bestaande systemen als vervanging of voor optimalisatiedoeleinden.


“Deze nieuwe serie WG20 stelt ons in staat een perfect alternatief te bieden ten opzicht van de gevestigde merken. De motoren zijn veel breder inzetbaar en uitermate geschikt voor frequentie regelaar bedrijf. En wat erg comfortabel is zijn de aansluitmaten, volledig 1 op 1 uitwisselbaar met wat gangbaar is in de markt. De gladde afwerking en ronde vormen maakt het reinigen erg eenvoudig, uiteraard kunnen we de IP beschermklasse op wens aanpassen. Een veelvoud aan opties zoals remmen, pulsgevers, koelingen etc. maakt het programma compleet.” aldus Martin Elshof, productmanager IP Duursma.

 

 

 

Meer weten?

Download de productbochure met gedetailleerde informatie over het WG20 motorreductoren. Of neem contact op met onze productspecialisten.

download de brochure