26 maart: SKF webinar 'proactieve voedselveiligheid'

Centrale informatie

support phone email

31 (0)55 538 47 47

26 maart: SKF webinar 'proactieve voedselveiligheid'

18 March 2020

 

Deze webinar heeft reeds plaatsgevonden, bekijk onderdaan de pagina de opgenomen versie.

 

Denkt u dat lagerunits geen risico vormen voor de voedselveiligheid? Dan zal het bewijs u verbazen. Verontreinigingen in de voedselproductie kunnen gemakkelijk worden veroorzaakt door lagerunits die in de nabijheid van de voedselzone zijn gemonteerd. Waar de prioriteit bij OEM ligt bij een goed hygiënisch ontwerp, ligt de nadruk bij de voedselproducent zelf op risicovermindering en kostenoptimalisatie om aan de concurrentie te voldoen. En de productiesnelheid moet hoger om aan de vraag te voldoen.

Ook nieuwe regelgeving dwingt bedrijven in de voeding- en drankenindustrie om te investeren in proactieve voedselveiligheidsprogramma's. De noodzaak om de impact op het milieu te minimaliseren vereist extra investeringen.

 

SKF Food Line kogellagerunits Blue Range


De nieuwe SKF voedselveilige Food Line kogellagerunits Blue Range combineren hygiënisch ontwerp met verbeterde lagerprestaties en zorgen ervoor dat machines tevens voldoen aan de strengste wet- en regelgeving binnen de voeding- en drankenindustrie.

 

Voor wie is deze webinar?

Deze webinar is bedoeld voor mensen die dagelijks bezig zijn met het technische onderhoud en de beschikbaarheid van machines in de voedselproducerende zones. En voor diegenen die verantwoordelijk zijn voor het kwaliteit- en veiligheidsbeleid.

Spreker: Jaap Geleijns, SKF Segment Development Manager Food & Beverage

 

Reserveer donderdag 26 maart a.s. in uw agenda! 

De webinar begint om 10:00 uur en duurt ongeveer 45 minuten.


aanmelden voor de webinar
deelname is gratis!


De webinar gemist?

Heeft u de webinar gemist of wilt u hem terugkijken? Bekijk de opgenomen versie: