Nieuws van de rode LOCTITE flessen

Centrale informatie

support phone email

31 (0)55 538 47 47

Nieuws van de rode LOCTITE flessen

7 January 2020

Al jarenlang gebruikt u de rode flesjes van LOCTITE. Ze staan symbool voor hun kwaliteit, hun herkenbare kleur en vorm en voor het innovatieve karakter van al die productoplossingen die intussen onmisbaar geworden zijn in uw toolbox.

De fles zelf is vaak gekopieerd maar nooit geëvenaard. De imitators zijn er nooit in geslaagd om de belofte van kwaliteit, knowhow en innovatie, waarvan LOCTITE sinds meer dan 60 jaar het synoniem is, na te komen.

 

Nieuwe verpakking

Om verwarring met deze kopieën te voorkomen hebben de flacons een verjongingskuur ondergaan. Ze hebben een modernere look gekregen en zijn ook moeilijker te kopiëren.

In december 2019 zijn de eerste nieuwe verpakkingen uitgeleverd. Vanwege beschikbare voorraden zijn er tijdens een overgangsperiode nog gemengde leveringen van de oude en nieuwe verpakkingen. De nieuwe verpakking heeft betrekking op alle schroefdraadborgmiddelen en -afdichtingen, vlakkenafdichtingen en structurele acrylaten verkocht in de flacons van 50 en 250 ml (geen enkel ander formaat of verpakking ondergaat een verandering).

 

De nieuwe verpakking verandert niets aan de producten zelf!

 

strak ontwerp   gelijk product   uniek
         

strak ontwerp

 

hetzelfde product

 

uniek