Persluchtverzorging

Centrale informatie

support phone email

31 (0)55 538 47 47

IP Industriecatalogus


Lees meer over IndustriePartner

Festo online catalogus
Energy efficiency met de MSE6-E2M module

Energy Efficiency met de MS serie. De MSE6-E2M module schakelt de persluchttoevoer af wanneer de machine in de standby-modus staat. Daarnaast detecteert hij via een geïntegreerde controller lekkages en brengt hij de bijbehorende data van het luchtverbruik in kaart.

Festo-MSE6-E2M

 

De MSE6-E2M bestaat uit een:

  • 2/2 ventiel
  • flowsensor
  • druksensor
  • controller
  • bussysteem

 

Meer informatie vindt u hier, of:

  Flyer MSE6-E2M

Persluchtverzorging

Duursma biedt een compleet programma luchtverzorgingsunits. Van een simpel drukreduceer-toestel tot geavanceerde gecombineerde serviceunits. Voor elke situatie is er een passende oplossing en veel gangbare producten leveren we hierbij uit voorraad.

 

Persluchtverzorging

Schone perslucht is belangrijk voor een langere levensduur van uw machine. Ook een te hoge werkdruk kan voor een versnelde slijtage zorgen. De MS serie luchtverzorging geeft u alle mogelijkheden voor schone lucht en de juiste werkdruk. De MS serie is modulair op te bouwen, afgestemd op uw behoeften. Van een eenvoudig reduceerventiel tot een verzorgingseenheid voorzien van een veiligheidsverhogende slow-start- en ontluchtingsventiel.

 

DPA drukbooster

Heeft u op een enkele plek in uw machine een tekort aan luchtdruk? Dan biedt een drukbooster uitkomst. Een drukbooster werkt geheel mechanisch en verdubbelt de uitgangsdruk tot maximaal twee keer de ingangsdruk. In de onderstaande video ziet u naast de werking van de booster ook de varianten waarin deze leverbaar is.