CMMT

Centrale informatie

support phone email

31 (0)55 538 47 47

IP Industrie Catalogus


Lees meer over IndustriePartner

Home > Festo > CMMT

Festo CMMT servodrives

Positie-, snelheid- en koppelregelaar voor al uw elektrische bewegingen


De nieuwe Festo servo-aandrijvingen CMMT-AS en CMMT-ST maken dynamische bewegingen en precieze positionering mogelijk. Maar wist u dat deze drives nog meer voordelen bieden? Dankzij de merkonafhankelijke connectiviteit met de PLC, motor en mechanica integreert u ze simpel in uw automatiseringstoepassingen. Daarnaast hebben de CMMT servodrives een compact design waardoor ze u een ruimtebesparende oplossing bieden.   

Festo CMMT servodrives

 

Snelle inbedrijfstelling


Highlights
 

  • Stel in 3 minuten het complete aandrijfsyteem in bedrijf.
  • Combineer servodrives met met lage spanning en een extra lage spanning.
  • Geschikt voor uiteenlopende industriesectoren.
  • Alle aansluitingen zijn makkelijk te bereiken.
  • Geïntegreerde EMC-filters.
  • Weinig inbouwruimte nodig.
  • Efficiënte koeling (de drives kunnen tegen elkaar staan).
  • Eenvoudig te integreren (lees meer)
     

Het opstarten van een servo systeem was nog nooit zo simpel. Met behulp van de wizard in de gratis beschikbare Festo Automation Suite start u het servo systeem in 5 eenvoudige stappen op. Dankzij het optionele bedieningsschermpje CDSB in het CMMT-AS model heeft u zelfs geen pc meer nodig voor diagnose, het doorladen van nieuwe firmware of het inladen van de parameterfile.

Lees meer over de inbedrijfstelling

 

 

CMMT-AS servodrive (230/400 VAC)

De compacte servo-aandrijving CMMT-AS is een integraal onderdeel van het automatiseringsplatform van Festo. Deze is geschikt voor hoog dynamische punt-tot-punt en interpolerende bewegingen. Met de Festo Automation Suite neemt u de CMMT-AS in slechts enkele minuten in gebruik. De servodrive is beschikbaar voor communicatie met de belangrijkste ethernet gebaseerde veldbussen en integreert u zonder problemen in de PLC-omgevingen van verschillende fabrikanten. De voor die PLC benodigde software modules voor integratie van de CMMT in het applicatie programma zijn eveneens beschikbaar.

 

Festo CMMT-AS highlightsDe CMMT-AS wordt ingezet voor het aansturen van 3-fasige synchrone servomotoren, zoals de Festo EMMB-AS, EMMT-AS en EMME-AS reeks:

3-fasige synchrone servomotoren 

 

 

CMMT-ST servodrive (24/48 VDC)

De extra-lage spanning servo-aandrijving CMMT-ST is nog compacter en voordeliger dan zijn grote broer, de CMMT-AS. Deze is bijzonder geschikt voor de minder dynamische toepassing met vermogens tot 300W, waarbij zowel punt-tot-punt bewegingen als interpolatie mogelijk zijn. De CMMT-ST kunt u ook aansluiten op een Profinet, EtherCat, EthernetIP en Modbusnetwerk. Ook is deze qua aanstuiring identiek aan de grotere CMMT-AS reeks, met dezelfde softwaremodules. Dit maakt het bijzonder eenvoudig om in één installatie de CMMT-AS en de CMMT-ST drives te combineren.


Festo CMMT-ST highlights

De CMMT-ST wordt ingezet voor het aansturen van stappenmotoren in open of closed loop en voor Brushless DC motoren (BLDC) zoals de Festo EMMS-ST reeks stappenmotoren of niet-Festo BLDC motoren:

Brushless DC motoren
De CMMT Starter Kit

- starten zonder drempel -

Festo maakt elektrisch positioneren eenvoudig met de CMMT Starter Kit. Leer de uitgebreide mogelijkheden kennen en gebruik ze in uw projecten, overtuig uzelf van de eenvoudige installatie, uitgebreide netwerkmogelijkheden en de intuïtieve configuratiesoftware. Tijdelijk voor slechts 299 euro. lees meer