Lamako

 

 

Je hebt de naam Lamako vast wel een keer gezien op een van onze uitingen. Maar wat of wie is Lamako? Lamako is het onderdeel binnen IP Duursma dat zich bezighoudt met lasapparatuur, werkplaatsmachines en compressoren. Niet alleen voor verkoop en advies, ook voor reparatie én onderhoud. Alle kennis en ervaring op dit gebied hebben wij samengebracht in deze gespecialiseerde afdeling.

Lasapparatuur, werkplaatsmachines en persluchtinstallaties zijn investeringsgoederen en vereisen daarom vaak een specifieke benadering. Met onze kennis en ervaring op dit gebied helpen wij je graag met advies en kun je geheel vrijblijvend een passende offerte op maat verwachten. 

Ook na de installatie kun je op onze service vertrouwen. Onze monteurs zorgen niet alleen voor onderhoud/reparatie aan jouw lasapparaat, zaagmachine of compressor maar denken ook graag met je mee voor eventuele aanpassingen of klantspecifieke oplossingen.


Blogs

 

 

Wij vinden het leuk om onze kennis met je te delen. Daarom publiceren regelmatig nieuwe blogs. Ontdek snel onze blogs over lastechniek en machines:

 

Lees de blogs over lastechniek

Lees de blogs over machines

 


Machinekrant

 

 

Download en bekijk de machinekrant, 40 pagina's met machines van o.a. Wisent, Thomas en Nitto.

 

Machinekrant


Onze merken

 
Oerlikon
TBI Industries
Weco
Thomas
Nitto
Danobat
Renner


Contact 

 

 

Heb je vragen? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Ons team beantwoordt jouw vraag zo snel mogelijk.

 

Openingstijden

Maandag t/m donderdag: 8:00-17:00 uur
vrijdag: 8:00-16:00 uur