modulair

Centrale informatie

support phone email

31 (0)55 538 47 47

IP Industriecatalogus


Lees meer over IndustriePartner

Modulaire opbouw

Met hoogwaardige componenten

modulaire opbouwVanuit onze voorraad halffabricaten assembleren onze medewerkers iedere standaard aandrijving. Uiteraard uitsluitend met A-merk componenten. Deze ziin werelwijd verkrijgbaar, voorzien van alle keurmerken en - niet onbelangrijk - met zeer overzichtelijke levertijden.

Onze aandrijvingen stellen wij samen met standaard componenten van hoogwaardige kwaliteit. Hierdoor heeft u snel en efficiënt vrijwel iedere gewenste aandrijving tijdig in huis.

Dankzij het modulaire systeem zijn klantspecifieke specials eenvoudig samen te bouwen. Maar het systeem leent zich ook uitstekend voor seriematige productie van grote(re) aantallen identieke aandrijvingen.
De producten van onze twee hoofdmerken TRAMEC en Watt Drive vormen de basis van dit modulaire systeem. Dit komt niet alleen de snelheid ten goede, maar zorgt er ook voor dat u beschikt over kwalitatief hoogwaardig aandrijvingen. Bovendien maakt de modulaire bouw het mogelijk om diverse andere componenten toe te voegen. Met unieke maatwerkconfiguraties als resultaat. Informeer gerust naar de mogelijkheden.