Assemblage

Centrale informatie

support phone email

31 (0)55 538 47 47

IP Industrie Catalogus


Lees meer over IndustriePartner

Onze partners

A-merken

Contactgegevens

Duursma Assemblagecentrum

Bedrijvenpark Twente 44
7602 KB Almelo
T (0546) 70 82 80
E mail vestiging Almelo

Duursma Assemblagecentrum

Elektromechanische aandrijftechniek

Duursma heeft in Almelo haar eigen assemblagecentrum. Hier produceren en leveren wij onder andere (motor)reductoren en elektromotoren in iedere denkbare uitvoering. Naast het assembleren van aandrijvingen kunt u bij ons ook terecht voor het bouwen van pneumatische oplossingen, tandriemen op maat en aanpassingen op aandrijfcomponenten. Denk hierbij aan bijvoorbeeld asgaten met spiebanen in kettingwielen of koppelingen. 

Dankzij de gefocuste aanpak van zowel de productlijnen als het assemblageproces zelf, zijn wij uitstekend in staat om vrijwel iedere individuele aandrijving snel op maat voor u te produceren. Ook voor grotere series identieke producten is het assemblage centrum volledig ingericht.

 

Specialisten met een passie

medewerkers Duursma AssemblageOnze medewerkers hebben stuk-voor-stuk een passie voor aandrijftechniek. Dankzij de verschillende disciplines van onze medewerkers bieden wij u totaaloplossingen binnen de aandrijfwereld. Zo helpen wij u met complete mechatronische oplossingen, bestaande uit elektromechanica, pneumatiek en hydrauliek. Hierin zijn wij uniek. Naast productielocatie zijn wij ook uw sparringpartner in engineering op maat. Onze medewerkers helpen u graag bij het ontwerpen van uw aandrijvingen, inclusief calculatie. IP Duursma is dan ook uw totaalontzorger in aandrijftechniek. 

 

Modulaire oplossingen

Vanuit onze voorraad halffabricaten assembleren onze medewerkers iedere standaard aandrijving. Uiteraard uitsluitend met A-merk componenten. Deze zijn werelwijd verkrijgbaar, voorzien van alle keurmerken en - niet onbelangrijk - met zeer overzichtelijke levertijden.

>> lees meer


Directe oplossingen

Stilstand? geen probleem, wij leveren direct uit voorraad. Onze “speed” assemblage- en productielijn is flexibel en doelgericht. Verloren tijd is verleden tijd! In de “speed” lijn bouwen wij enkele stuks standaard aandrijvingen op maat. Een volledig assortiment zorgt altijd voor een oplossing. De modulaire opbouw verkort de assemblage tijd en waarborgt de kwaliteit. 

 

Maatwerk oplossingen

Geen aandrijving is hetzelfde, daarom produceren wij uitsluitend op klantorder. Alleen bij contractuele orders produceren wij vooruit, zodat de aandrijving direct op afroep leverbaar is. Dankzij onze efficiënte assemblagemethoden en directe aanspreeklijnen, hebben wij korte doorlooptijden en beschikt u op tijd over de door u gewenste aandrijving.